Mijn favorieten

Huur

U wilt een huis huren. Weet u al wat voor soort woning u wilt huren? Een appartement of een eengezinswoning? Wat is de maximale huur die u wilt betalen? 

Bolck Makelaardij kan u helpen deze lastige vragen te beantwoorden. Wij zijn als NVM-makelaar altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen omtrent huur en verhuur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij voorzien u graag van een eerlijk advies over de mogelijkheden. 

 

Een woning of bedrijfsobject huren via Bolck Makelaardij

Wij ondersteunen u graag tijdens alle stappen:
Stap 1. Het woningaanbod
Stap 2. De bezichtiging
Stap 3. De acceptatie
Stap 4. De sleuteloverdracht

Stap 1: Het woningaanbod
Het aanbod van huurwoningen is groot. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Gerald Bolck heeft hierin jarenlange ervaring en beschikt over een uitgebreid netwerk van NVM-collega’s. Zo weet u binnen korte tijd of er een woning wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet. 
Uw kans om snel een geschikte woning te huren neemt dus aanzienlijk toe. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken en een selectie uit het aanbod van funda maken.

Stap 2: De bezichtiging
Als u denkt dat u uw (droom)woning heeft gevonden is het tijd om de woning te bezichtigen. Gerald Bolck begeleidt u tijdens de bezichtiging en informeert u over de kenmerken van de woning zoals de onderhoudsstatus en de servicekosten. Wij nemen uitgebreid voor u de tijd om uw vragen te beantwoorden. Mocht de woning niet aan uw woonwensen voldoen, dan zoeken wij voor u verder totdat er een geschikte woning is gevonden.

Stap 3: De acceptatie
U weet het zeker. De woning voldoet aan uw eisen en u wilt er zo snel mogelijk intrekken. Voordat het zover is, moet er nog het nodige worden geregeld. Als uw NVM-makelaar controleren wij tijdens deze stap de gehele woning en wordt er een inspectierapport opgesteld. U heeft dan meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Bent u akkoord, dan tekent u het overnamedocument. Hiermee verklaart u de woning over te nemen van de huidige huurder.
Ook de verhuurder moet u accepteren. De verhuurder wilt immers weten of u een goede huurder bent. Wanneer de verhuurder een NVM-makelaar heeft ingeschakeld is de kans groot dat u te maken krijgt met de NVM-woontoets.

Stap 4: De sleuteloverdracht
Het overnamedocument is getekend. U moet nu nog de huurovereenkomst tekenen. In dit document zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening ontvangt u de sleutel voor de woning. Gefeliciteerd! U bent nu de nieuwe huurder.