Mijn favorieten

Huur

Wil je een woning huren? Weet je al wat voor soort woning je wil huren? Een appartement of een eengezinswoning? Wat is de maximale huur die je wil betalen? 
Bolck Makelaardij kan jou helpen deze lastige vragen te beantwoorden. Wij zijn als NVM-makelaar altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen omtrent huur en verhuur. Neem 
contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij voorzien je graag van een eerlijk advies over de mogelijkheden. 
 

Een woning of bedrijfsobject huren via Bolck Makelaardij

Wij ondersteunen je graag tijdens alle stappen van huur.

Stap 1. Het woningaanbod
Het aanbod van huurwoningen en bedrijfspanden is divers. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. De makelaar heeft hierin jarenlange ervaring en beschikt over een uitgebreid netwerk van NVM-collega’s. Zo weet je binnen korte tijd of er een woning of bedrijfsobject wordt aangeboden die aan jouw wensen voldoet. Jouw kans om snel een geschikt object te huren neemt dus aanzienlijk toe. Je kan natuurlijk ook zelf zoeken en een selectie uit het aanbod van funda maken.

Stap 2. De bezichtiging
Als je denkt dat je jouw (droom)woning of bedrijfspand hebt gevonden is het tijd om het te bezichtigen. De makelaar begeleidt je tijdens de bezichtiging en informeert je over de kenmerken van het object zoals de onderhoudsstatus en de servicekosten. Wij nemen uitgebreid voor jou de tijd om de vragen te beantwoorden. Mocht het niet aan jouw (woon)wensen voldoen, dan zoeken wij voor jou verder totdat er een geschikt object is gevonden.


Stap 3. De acceptatie
Je weet het zeker. De woning of bedrijfsobject voldoet aan uw eisen en je wil er zo snel mogelijk intrekken. Voordat het zover is, moet er nog het nodige worden geregeld. Als jouw NVM-makelaar controleren wij tijdens deze stap de gehele woning en wordt er een inspectierapport opgesteld. Je hebt dan direct een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Ga je hiermee akkoord, dan teken je het overnamedocument. Hiermee verklaar je de woning over te nemen van de huidige huurder.Stap 4: De sleuteloverdracht
Het overnamedocument is getekend. Je moet nu nog de huurovereenkomst tekenen. In dit document zijn al jouw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening ontvang je de sleutel voor het object. Gefeliciteerd! Je bent nu de nieuwe huurder.