Mijn favorieten

Bolck taxaties

Wat is uw onroerend goed waard?

Je bent benieuwd naar de waarde van bijvoorbeeld uw woning, bedrijf, perceel of agrarisch onroerend goed. Een taxatie, oftewel een deskundige schatting van de waarde van jouw onroerend goed, geeft hier antwoord op. Bij Bolck Makelaardij & Taxaties kan je terecht voor alle soorten taxaties. 

Alles begint eigenlijk met een juiste taxatie van uw onroerend goed, een taxatierapport kan worden opgemaakt voor bijvoorbeeld de volgende doeleinden: aankoop, verkoop, financiering, overname (bijvoorbeeld binnen de familie), herbouwwaarde voor de verzekering, onteigening, huurwaarde en vaststelling van de waarde voor de belastingdienst (bijvoorbeeld registratie en successie).


Bolck Makelaardij & Taxaties, jouw gecertificeerde taxateur

Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie uitvoert. Dat kan bij Bolck Makelaardij & Taxaties, jouw NVM-makelaar die bij uitstek geschikt is om voor jou een taxatie uit te voeren. Wij zijn ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en is gecertificeerd deskundige op het gebied van Woningmakelaars en Woningtaxateurs, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ-taxateur.
Periodieke hercertificering is bij ons verplicht, waardoor de kwaliteit van de kennis gewaarborgd blijft. 


In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het VastgoedCert register is Paulien Bolck gecertificeerd in de deskundigen Kamer Wonen

In het VastgoedCert register is Gerald Bolck gecertificeerd in de volgende vier deskundigen kamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ, hierdoor draagt hij de titels RMT (Registermakelaar-Taxateur VastgoedCert) en RT (Register-Taxateur VastgoedCert). Daarnaast is Bolck Makelaardij & Taxaties ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Door de actualiteit zijn we als NVM-makelaar zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. De brede praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem, als voortreffelijke informatiebron, geven garantie op een goede en zo objectief mogelijke taxatie. Het NVM-uitwisselingssysteem is een computersysteem dat NVM-makelaars dagelijks op de hoogte stelt van bewegingen op de onroerend goedmarkt en geeft inzicht in vraag en aanbod binnen het werkgebied. Eén van de essentiële punten om de waarde van een onroerend goed te bepalen.

Met NVM-makelaar Bolck Makelaardij & Taxaties houd je een goed gevoel over aan de taxatie. Mede dankzij de erecode en de permanente opleidingen van de NVM wordt jouw woning getaxeerd door echte professionals.

Wil je een officieel taxatierapport voor een woning, bedrijfsmatig onroerend goed, agrarisch vastgoed of een WOZ waardering? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring