Mijn favorieten

Onze medewerkers

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

Gerald Bolck
Gerald Bolck
Register Makelaar-Taxateur / Directeur - Eigenaar
Gerald heeft als NVM Makelaar/Taxateur in 1994 Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. opgericht. Door zijn jarenlange kennis en ervaring in de makelaardij heeft hij een breed netwerk opgebouwd in de omgeving. Gerald is: Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Agrarisch & Landelijk Vastgoed. Gecertificeerd Makelaar Agrarische Productierechten, Gecertificeerd NWWI Taxateur en Taxateur Bijzonder Beheer. Tevens is Gerald Bolck onteigeningsdeskundige en gespecialiseerd rentmeester in beheer- en pachtzaken.
Paulien Bolck
Paulien Bolck
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Paulien is in 2015 officieel bij Bolck Makelaardij & Taxaties in dienst getreden. Ondanks dat de Makelaardij haar met de paplepel is ingegoten, is Paulien eerst haar eigen weg gegaan. Zo heeft ze na het behalen van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2010 eerst enkele jaren werkervaring opgedaan.
Sinds 2017 is Paulien officieel geregistreerd als makelaar en sinds 2018 NVM register Makelaar en Taxateur (RMT).
Annemieke Bolck-Reijmer
Annemieke Bolck-Reijmer
Administratief medewerkster
Annemieke is sinds de oprichting van Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. in 1994 werkzaam bij het bedrijf en kent hierdoor het bedrijf door en door.

Als allround administratief medewerkster regelt zij de afspraken, verzorgt de brochures en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Daarnaast is Annemieke verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.
Elfie Brouwers
Elfie Brouwers
Binnendienst medewerkster
Elfie werkt sinds begin 2018 bij Bolck Makelaardij &Taxaties. Naast het administratief ondersteunen van de makelaars regelt Elfie ook de afspraken en is zij aanspreekpunt voor alle klanten die ons kantoor bezoeken of telefonisch contact opnemen.
Linda Bolck
Linda Bolck
Makelaar i.o.
Linda heeft in 2018 officieel de overstap gemaakt naar Bolck Makelaardij & Taxaties. Ook zij is met het bedrijf opgegroeid waardoor de markt bekend is voor haar. Na het behalen van de opleiding Facility Management aan de Wageningen Universiteit heeft ze eerst enkele jaren werkervaring opgedaan. Linda is momenteel bezig met de opleiding Makelaardij aan de Academie voor Vastgoed. Tijdens de studie kan je Linda tegen komen met een bezichtiging en ondersteunt ze de makelaars bij de ver/aankoopprocessen. Verder beheert ze grotendeels de website, social media en de marketing activiteiten.