Mijn favorieten

Onze medewerkers

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

Gerald Bolck
Gerald Bolck
Register Makelaar-Taxateur / Directeur - Eigenaar
0316-524128 06-51344099
Gerald heeft als NVM Makelaar/Taxateur in 1994 Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. opgericht. Door zijn jarenlange kennis en ervaring in de makelaardij heeft hij een breed netwerk opgebouwd in de wijde omgeving.
Gerald is:
- Beëdigd Register Makelaar-Taxateur o.z.
- Gecertificeerd NVM makelaar
- Gecertificeerd VastgoedCert in Wonen/MKB, WOZ, Bedrijfsmatig Vastgoed en Agrarisch & Landelijk Vastgoed
- Gecertificeerd Makelaar Agrarische Productierechten
- Gecertificeerd NWWI taxateur
- Taxateur bijzonder beheer

Tevens is Gerald Bolck onteigeningsdeskundige en gespecialiseerd rentmeester in beheer- en pachtzaken.
Paulien Bolck
Paulien Bolck
Kandidaat - Register Makelaar Taxateur
0316 - 524128 06-10895781
Paulien is sinds oktober 2015 officieel bij Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. in dienst getreden, maar is met het bedrijf opgegroeid waardoor de markt erg bekend is voor haar. Na het behalen van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2010 heeft ze eerst enkele jaren werkervaring opgedaan.

Op dit moment is ze bezig met de opleiding tot makelaar/taxateur, daarnaast is ze bij Bolck Makelaardij het eerste aanspreekpunt voor klanten.
Je kan Paulien tegen komen tijdens een bezichtiging en ze ondersteunt je graag tijdens de onderhandelingen. Verder is ze verantwoordelijk voor het coördineren van afspraken en zaken voor koopakten of taxatierapporten. Ook beheert ze onze website, social media kanalen en de marketing activiteiten.
Annemieke Bolck-Reijmer
Annemieke Bolck-Reijmer
Administratief medewerkster
0316 - 524128
Annemieke is sinds de oprichting van Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. in 1994 werkzaam bij het bedrijf en kent hierdoor het bedrijf door en door.

Als allround administratief medewerkster regelt zij de afspraken, verzorgt de brochures en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Daarnaast is Annemieke verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.