Mijn favorieten

Onze medewerkers

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

Gerald Bolck
Gerald Bolck
Register Makelaar-Taxateur / Directeur - Eigenaar
Gerald heeft als NVM Makelaar/Taxateur in 1994 Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. opgericht. Door zijn jarenlange kennis en ervaring in de makelaardij heeft hij een breed netwerk opgebouwd in de wijde omgeving.Gerald is:- Beëdigd Register Makelaar-Taxateur o.z.- Gecertificeerd NVM makelaar- Gecertificeerd VastgoedCert in Wonen/MKB, WOZ, Bedrijfsmatig Vastgoed en Agrarisch & Landelijk Vastgoed- Gecertificeerd Makelaar Agrarische Productierechten- Gecertificeerd NWWI taxateur- Taxateur bijzonder beheerTevens is Gerald Bolck onteigeningsdeskundige en gespecialiseerd rentmeester in beheer- en pachtzaken.
Paulien Bolck
Paulien Bolck
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Paulien is sinds oktober 2015 officieel bij Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. in dienst getreden, maar is met het bedrijf opgegroeid waardoor de markt erg bekend is voor haar. Na het behalen van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2010 heeft ze eerst enkele jaren werkervaring opgedaan.

Je kan Paulien tegen komen tijdens een bezichtiging en ze ondersteunt je graag tijdens de onderhandelingen. Verder is ze verantwoordelijk voor het coördineren van afspraken en zaken voor koopakten of taxatierapporten. Ze is bij Bolck Makelaardij het eerste aanspreekpunt en beheert daarnaast grotendeels onze website, social media kanalen en de marketing activiteiten.

Sinds mei 2017 is Paulien officieel geregistreerd als makelaar en sinds mei 2018 geslaagd voor het Register Taxateur praktijk examen waardoor zij nu ook de titel Register Makelaar Taxateur draagt.
Annemieke Bolck-Reijmer
Annemieke Bolck-Reijmer
Administratief medewerkster
Annemieke is sinds de oprichting van Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. in 1994 werkzaam bij het bedrijf en kent hierdoor het bedrijf door en door.

Als allround administratief medewerkster regelt zij de afspraken, verzorgt de brochures en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Daarnaast is Annemieke verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.
Elfie Brouwers
Elfie Brouwers
Elfie werkt sinds begin 2018 bij Bolck Makelaardij &Taxaties. Naast het administratief ondersteunen van de makelaars regelt Elfie ook de afspraken en is zij aanspreekpunt voor alle klanten die ons kantoor bezoeken of telefonisch contact opnemen.