Mijn favorieten

Gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling bij Bolck Makelaardij & Taxaties

De huizenprijzen fluctueren mee met de markt. Nadat de prijzen vanaf 2008 gedaald zijn, zit er tegenwoordig weer een stijging in. Wil jij weten wat jouw woning op dit moment waard is doordat je overweegt om jouw woning te verkopen, ben je geïnteresseerd naar de bestedingsruimte voor een nieuwe woning of ben je benieuwd naar jouw overwaarde?

Dan kan je Bolck Makelaardij & Taxaties inschakelen voor een gratis waardebepaling!

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen we jou vertellen wat de huidige waarde van jouw woning is. Tijdens een waardebepaling, van ongeveer een uur, nemen we de details van jou woning zo nauwkeurig mogelijk op. Daarnaast is het belangrijk dat hoe meer gegevens en informatie jij ons kan aanleveren, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Wil jij gratis waardebepaling? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak!

Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning, dit is wat anders dan een taxatie. Bij een taxatie wordt uitgebreid naar de woning gekeken en een gedetailleerd rapport gemaakt, die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor een hypotheekaanvraag. Wil je een officieel taxatierapport voor een woning, bedrijfsmatig onroerend goed, agrarisch vastgoed of een WOZ waardering? Dan kan je natuurlijk ook bij Bolck Makelaardij & Taxaties terecht!

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring