Mijn favorieten

Gratis waardebepaling!

De huizenprijzen fluctueren mee met de markt. Nadat de prijzen vanaf 2008 gedaald zijn, zit er tegenwoordig weer een bijzondere stijging in. Wil jij weten wat jouw woning waard is? Dan kunt u Bolck Makelaardij & Taxaties inschakelen voor een gratis waardebepaling!

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen we je vertellen wat de huidige waarde van jouw woning is. Tijdens een waardebepaling, van ongeveer een uur, nemen we de details van jouw woning zo nauwkeurig mogelijk op. Daarbij is het belangrijk om te weten dat: hoe meer gegevens en informatie jij ons aanlevert, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Wil je een gratis waardebepaling? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak!

Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning, dit is wat anders dan een taxatie. Bij een taxatie wordt uitgebreid naar de woning gekeken en een gedetailleerd rapport gemaakt, die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor een hypotheekaanvraag. Wil je een officieel taxatierapport voor een woning, bedrijfsmatig onroerend goed, agrarisch vastgoed of een WOZ waardering? Dan kan je natuurlijk ook bij Bolck Makelaardij & Taxaties terecht, kijk hier voor meer info.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring