Mijn favorieten

Makelaar

Wat zijn onze voordelen?

  • Waardebepaling van uw huis
  • Begeleiding bij onteigeningszaken
  • 20 jaar ervaring

Makelaar Bolck Makelaardij & Taxaties staat voor u klaar wanneer u een huis wilt (ver)kopen of wilt (ver)huren in omgeving Duiven, Zevenaar, Groessen en Didam. Maar ook voor een gratis waardebepaling of voor taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en de opgedane kennis hebben wij een breed netwerk opgebouwd als makelaar in de omgeving van Duiven, Zevenaar, Groessen en Didam. Bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken makelaar die een duurzame relatie met u aan wil gaan? Komt u dan vooral eens langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor aan het Masiusplein in Zevenaar.

Bel ons direct: 0316 - 524128 Of stuur ons een bericht!

Laat u begeleiden bij de verkoop van uw woning door de makelaar in omgeving Duiven, Zevenaar, Groessen en Didam

U heeft besloten om uw woning te gaan verkopen omdat u toe bent aan een nieuwe stap in uw leven. Wij begeleiden u graag van het bepalen van de vraagprijs tot het bezoek aan de notaris. Wij hebben al vele woningen met succes verkocht en voegen uw woning graag toe aan ons huizenaanbod. Het begint allemaal bij het bepalen van de vraagprijs. Wanneer er een reële vraagprijs is vastgesteld, is het tijd om na te denken over de mogelijkheden om uw woning in de belangstelling te zetten. Denkt u hierbij aan het inzetten van social media, bepaalde websites, een tuinbord en wellicht adverteren in de regionale en lokale krant. Is dit op orde? Dan kan de woning verkoopklaar gemaakt worden. Een eerste indruk is erg belangrijk denkt u er daarom ook aan om een kleine onderhoudsbeurt te verrichten. Laat uw woning fris ruiken, zorg dat er een aangename temperatuur heerst en dat de presentatie perfect is. Wij zullen de afspraken voor de bezichtigingen op ons nemen zodat u zich optimaal kunt voorbereiden. Wanneer er een geschikte koper gevonden is, zal hij of zij willen onderhandelen tot er een geschikte prijs is vastgesteld. Is er sprake van een overeenstemming? Dan wordt de koopakte ondertekend door u en de koper en zullen wij deze met u nauwkeurig bespreken. De laatste stap is het bezoek aan de notaris. Hier zult u de akte ontvangen. Wij zullen u bij dit hele proces begeleiden zodat u zich alleen hoeft te richten op de potentiële kopers.

Laat een gratis waardebepaling uitvoeren door de makelaar in omgeving Duiven, Zevenaar, Groessen en Didam voordat u uw huis gaat verkopen

Voordat u uw woning in de verkoop zet, is het verstandig om een waardebepaling te laten uitvoeren door de makelaar in omgeving Duiven, Zevenaar, Groessen en Didam. Wij van Bolck Makelaardij & Taxaties doen dit graag helemaal gratis voor u. Wij vertellen u graag wat de huidige waarde van uw woning op dit moment ongeveer is. Deze waardebepaling zal ongeveer een uur in beslag nemen, zodat we de woning zo nauwkeurig kunnen bekijken. Het is wenselijk dat u zoveel mogelijk informatie en gegevens aanlevert zodat wij een betere inschatting kunnen maken. Een waardebepaling is dus een schattig van de woning. Wilt u meer zekerheid en een officieel rapport ontvangen met de details? Dan adviseren wij u om een taxatie aan te vragen. Dit doet u gemakkelijk door het online formulier in te vullen of ons te bellen op het telefoonnummer 0316-524128.

Andere bezoekers bekeken ook:

Makelaar Westervoort | Taxateur Zevenaar | Agrarisch makelaar Zevenaar

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring