Mijn favorieten

Huis te koop Zevenaar

Wat zijn onze voordelen?

 • Waardebepaling van uw huis
 • Begeleiding bij onteigeningszaken
 • 20 jaar ervaring

U heeft besloten om uw huis te koop te zetten in de omgeving van Zevenaar, Arnhem of de Achterhoek. Maar wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken? Bolck Makelaardij & Taxaties helpt u graag wanneer u uw woning wilt verkopen in de omgeving van Zevenaar. Met ruim 20 jaar ervaring beschikken wij over de nodige kennis die wij graag met u delen. Ook wanneer u een huis wilt kopen in omgeving Zevenaar bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een betrokken en persoonlijke begeleiding!

Bel ons direct: 0316 - 524128 Of stuur ons een bericht!

Uw huis te koop zetten in omgeving Zevenaar in 7 stappen

Bij Bolck Makelaardij & Taxaties hanteren wij een zevental stappen wanneer u uw huis wilt verkopen in de omgeving van Zevenaar. Hieronder vindt u een handig overzicht van onze procedure:

 • Stap 1: de vraagprijs bepalen

  Een reële vraagprijs bepalen vergt de nodige kennis. Een te hoge vraagprijs kan serieuze kopers afschrikken, maar een te lage vraagprijs kan ook vragen oproepen bij potentiële kopers. Om een goede vraagprijs samen te stellen kunnen wij u ook helpen om de bouwkundige staat te bepalen. Een onafhankelijk bureau zal uw huis keuren en een rapport opstellen van de huidige bouwkundige staat.

 • Stap 2: een publiciteitsplan opstellen

  U wilt uw huis natuurlijk op zo een aantrekkelijk mogelijke manier aanbieden op de huizenmarkt. Wij helpen u graag met de keuze van promotiemiddelen. Denkt u hierbij aan de presentatie van uw huis op verschillende websites en social media, een tuinbord, de opname van uw huis in het NVM- uitwisselingssysteem en het adverteren in regionale en landelijke dagbladen of magazines.

 • Stap 3: het huis verkoopklaar maken

  Een eerste indruk is erg belangrijk. Aan de hand hiervan beslissen potentiële kopers vaak of ze verder geïnteresseerd zijn of niet. Daarom dient u ervoor te zorgen dat het huis er netjes uitziet, zowel binnen als buiten. Zijn er kleine mankementen die de verkoop kunnen beïnvloeden? Repareer deze dan voordat de eerste kijkers komen kijken.

 • Stap 4: de bezichtigingen

  Heeft u geschikte potentiële kopers voor uw huis gevonden dankzij de voorgaande stappen? Dan maken wij een afspraak voor de eerste bezichtiging.

 • Stap 5: de onderhandeling

  Heeft u een geschikte koper voor uw huis gevonden dat u wilt verkopen in de omgeving van Zevenaar? Dan is het tijd voor de onderhandeling. Wij onderhandelen namens u met de koper of diens makelaar.

 • Stap 6: de ondertekening van de koopovereenkomst

  Zijn we tot een goede prijs gekomen? Dan is het tijd voor de koopakte. Hier kunnen tevens afspraken worden gemaakt over eventuele overname van onroerende zaken.

 • Stap 7: naar de notaris

  De laatste stap is de notaris. Uiteraard begeleiden we u ook bij dit moment. Wij staan u bij als adviseur, getuige en woordvoerder.

Professionele en volledige begeleiding bij Bolck Makelaardij & Taxaties

Bij Bolck Makelaardij & Taxaties begeleiden wij u van A tot Z wanneer u uw huis wilt verkopen in de omgeving van Zevenaar. Of u nu een huis wilt kopen of verkopen in de omgeving van Zevenaar. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0316-524128.

Uw eigen woning verkopen bij Bolck Makelaardij & Taxaties, dat kan tegenwoordig ook!

Zelf de bezichtigingen plannen en onderhandelingen uitvoeren? Voor een scherp tarief begeleiden wij u hierbij graag waar mogelijk. Op deze manier kunt u kosten besparen, maar is er ook de mogelijkheid om een lokale en betrouwbare makelaar te bellen of mailen voor advies en begeleiding.

Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw woning perfect op internet wordt gepresenteerd met de juiste strategie. Meer informatie over wat wel in ons zelf verkopen-pakket valt? Bel dan naar 0316-524128 of vraag een offerte aan via info@bolckmakelaardij.nl

Andere bezoekers bekeken ook:

Koopwoningen Didam | Makelaar Duiven | Makelaar Westervoort

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring